Se badeværelset, inden arbejdet er begyndt

Badeværelset skal være efter din smag

Er du på udkig efter et nyt badeværelse? Hos Bedre Bad Nyborg – VVS Kurt Hansen laver vi totalløsninger inden for badeværelser, hvor vi koordinerer samarbejdet murer-, tømrer- og elektrikerfirmaer. VI har mulighed for at tegne badeværelser i 3D, så du kan se det færdige resultat på storskærm, inden arbejdet er begyndt.

Et individuelt, personligt og nyt badeværelse

Vi har vi mange forskellige kunder med mange forskellige ønsker. Smag og ønsker om stil og funktionalitet i det nye badeværelse varierer meget – og alle ønsker det individuelle badeværelse. Vi kan opfylde ethvert ønske! Med afsæt i mange års erfaring og stor faglig viden lytter vi opmærksomt til dine ønsker.

Hent inspiration til dit nye badeværelse

At skifte badeværelse er en stor beslutning, og mange bruger derfor meget tid på at samle information. Kontakt os og lad os inspirere dig med vores fantastiske udvalg. Her på hjemmesiden under menupunktet ’Galleri’ kan du se et udvalg af de mange forskellige badeværelser, vi har skabt for kunder i hele landet.

Vi dækker hele Fyn

Kontakt os i dag på 65 31 14 24 og få et uforpligtende tilbud. Har du spørgsmål, står vi klar med gode råd og vejledning. Fra vores kontor på Fyn dækker vi hele Fyn. Vi står for alt fra tegninger, over murer- og tømrerarbejde til el-installation. Vi tilbyder således en totalløsning med ét samlet ansvar.