Velkommen

VVS Kurt Hansen er en af byens mest anerkendte virksomheder, med mange års erfaring indenfor VVS branchen. 

VVS Kurt Hansen, Bedre Bad - Bedre Energi Nyborg, er en af byens mest anerkendte virksomheder med mange års erfaring indenfor VVS branchen.


Da Leif Andersen stoppede i 1990, overtog Kurt Hansen firmaet. Kurt havde allerede været ansat i 6 år, og havde den fornødne erfaring til at føre firmaet videre.


Vi løser alle typer VVS-opgaver

Vore ansatte er ansvarlige og professionelle, og er parate til at hjælpe med både små og store opgaver. Vi beskæftiger fra 7 til 15 medarbejdere, afhængigt af sæsonudsving. Vi har desuden lærlinge ansat. 
Vi løser alle typer VVS-opgaver, reparationer og vedligeholdelse for

  • Boligselskaber
  • Industrien
  • Kommuner
  • Private


Vi sørger for at kombinere højt service niveau med kvalitet og her igennem sikres en optimal økonomisk drift af vores arbejde.


Blik- og facade arbejde

Vi løser alle former for blikkenslagerarbejde, og vi er specialister på tag- og facadeopgaver arbejde. Vi sørger for opsætning og renovering af

  • Tagrender
  • Kviste
  • Facade
  • Inddækninger af enhver art


Vi har mange års erfaring, og går grundigt til værks, når blikopgaver skal løses.


Vi dækker mange kunder

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Nyborg - VVS Kurt Hansen har vi mange forskellige kunder. Vi har ca. 2000 faste kunder, som vi løbende yder service for. Vi har døgnservice, og er aldrig langt fra vores kunder.


Totalløsninger badeværelser

Går du med tanker om nyt badeværelse, så kontakt os. Vi laver totalløsninger hvor vi tegner badeværelser i 3D, og hvor det færdige resultat kan ses på storskærm. Vi koordinerer gerne samarbejdet med tømrer-, murer og elektriker firmaer, hvis kunden gerne ønsker en totalløsning.

Vi er medlem af Tekniq

VVS Kurt Hansen, Bedre Bad – Bedre Energi Nyborg er medlem af Tekniq – din sikkerhed for godt håndværk. 
Hvis du mod forventning alligevel vil klage over vores arbejde, vil vi da meget gerne høre fra dig. Den officielle klageinstans er Ankenævnet for Tekniske installationer - https://www.el-vvs-anke.dk/